Training Energetisch begeleiden Coachcirkel

Ben je een begeleider of coach en wil je leren anderen energetisch te begeleiden? Doe mee met de 8 daagse training Energetisch begeleiden met de Coachcirkel. Je trainer is Els Pet.
Wil je kennismaken met energetisch begeleiden? Volg de eendaagse workshop Energetisch coachen Coachcirkel.

In elke fase van het begeleidingsproces kan de energie van de cliënt stagneren. Wat staat in de weg? Hoe krijg je de energie weer stromend? De Coachcirkel biedt een coachkader om het onbewuste bewust te maken. Het doorlopen van de 10 stappen in de Coachcirkel heeft helende en concrete uitwerking in het dagelijks leven van de cliënt. De energetische interventies zorgen voor een extra dynamiek in het begeleidingstraject.
Hoe kun je als coach/begeleider deze energie meer bewust worden, benutten en inzetten? Hoe kan de cliënt dit vervolgens ook doen en zijn eigen rol en verantwoordelijkheid ervaren?
In de training leer je per stap van de Coachcirkel diverse energetische interventies. Je doet inspiratie op om zo nodig het coachproces weer vlot te trekken. De dynamiek van een energetische interventie maakt het opeens zeer ervaarbaar en inzichtelijk voor de cliënt.

Voor wie
Ben jij een professional?
. begeleider van volwassen cliënten, die naast gesprekken voeren een ervaringsgerichte manier van werken wil leren toepassen;
. coach die de wijsheid van het lichaam en ervaringsgericht coachen wil leren toepassen;
. energetisch begeleider die de structuur van een coachkader en toegepaste energetische coachinterventies erbij wil leren.

Doel
Het doel van de training Energetisch begeleiden Coachcirkel is door lichamelijke bewustwording de lichamelijke, emotionele en mentale situatie van de cliënt verbeteren. Je zet de cliënt in beweging en laat de cliënt ervaren. Wanneer de levenskracht weer door het lichaam stroomt, bevordert dat ontspanning, gezondheid en positieve acties. De cliënt straalt dat uit naar zijn omgeving.

Voor welke cliënten?
Energetisch begeleiden is bijvoorbeeld geschikt voor de cliënten
• die willen ontdekken waar patronen vastzitten en hoe de levensenergie weer kan gaan stromen.
• die willen stoppen met eindeloze gedachten, piekeren en meer rust in het hoofd en minder stress willen.
• die meer ontspannen aanwezig willen zijn op het werk.
• die meer contact met zichzelf en met anderen willen.
• die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen proces en daadwerkelijk in actie willen komen.

Data
2025: 8 zaterdagen op 8 en 22 maart, 5 en 12 april; 9 en 17 en 31 mei; 14 juni 2025
Rotterdam Melanchthoncollege Schiebroek, gratis parkeren, goed bereikbaar met OV.

Kosten
€ 1525,- inclusief lesmap, koffie en thee, certificaat van deelname.

Aanmelden
De trainingsgroep Energetisch begeleiden Coachcirkel gaat door bij minimaal 5 deelnemers; maximum aantal deelnemers per groep is 12.
Aanmelden en vragen vóór 8 februari 2025 via Contact.

Programma
Dag 1 – Introductie De Coachcirkel
Energetische intervisie
Dag 2 – Stap 0 Het begin tot en met Stap 9 Het Leven
tot
en met
Dag 8

Verslag
Je levert uiterlijk 14 juni 2025 een verslag in van de toepassing van twee energetische interventies in jouw begeleiding van cliënten.