Profiel Els Pet

Energetisch coach, trainer
Den Haag, Loosduinen, Rotterdam, wereldwijd online

Profiel Els Pet is geregistreerd bij de NOBCO (Senior Practitioner) en CRKBO.profiel Els Pet 2015

Waar je ook gaat, daar ben je. Plezier hebben in het werk, in wat je doet, werkt stimulerend voor jezelf en voor je omgeving. Waarden hierbij zijn contact met jezelf en de ander, liefde voor het leven, expressie in het moment. Ik motiveer professionals in bewust zijn en zinvol leven en werken. (drs. Els Pet)

In het kort:
dochter kapitein grote vaart ; reizen; woont en werkt in Den Haag en Rotterdam;  filmpersonage: professor Sneep in Harry Potter-reeks; films van Kore-eda; schrijver Eliot Pattison; stilte als muziek; wandelen en TaiChi als sport (vroeger volleybal, badminton, tennis, schermen); gewerkt in de kassen, kunstnijverheidswinkel; als secretaresse bij diverse bedrijven; adviseur communicatie-adviesbureau; leidinggevende en senior communicatieadviseur gemeente; gastdocent hogeschool; sinds 2004 zelfstandige bij CommCoach als coach trainer en supervisor.

Huidige activiteiten in profiel Els Pet

Ervaringsgericht leren staat voorop.

Opleidingen

Na mijn doctoraal Communicatiewetenschappen heb ik opleidingen gevolgd in o.a. toegepaste Integrale Psychologie (ITIP), energetisch lichaamswerk, interimmanagement, adviesvaardigheden, master practitioner NLP, dromenanalyse, astrologie en diverse workshops.

Als supervisor, coach en trainer geef ik mijn ruime ervaring graag door aan anderen.

Els Pet van CommCoach in de media

Ook linken als coach op Coach Expertpagina?