Energetisch coach Den Haag

Weten dat je hoofd het niet meer kan bedenken? De wijsheid van het lichaam en het onderbewuste ervaren? Vragen over zinvol leven en werk, bewustwording? Wanneer kom jij in beweging? Neem contact op met Els Pet Coach Den Haag en online wereldwijd.

Energetisch coach Den Haag Els Pet ondersteunt je hierbij

Het coachtraject in het kort:
We staan stil bij wat er speelt in jouw leven en werk en hoe jij ermee omgaat. Wat zijn je wensen en hoe die te realiseren? Je ervaart wie je in essentie bent. Je krijgt zicht op wat je het liefste doet en brengt de inzichten in de praktijk. Dit straal je uit in je omgeving.

Andere begeleidingsvormen zijn:

Tarief en afspraak

Neem contact op met coach Den Haag voor coachgesprekken in Den Haag of online via e-coaching.
Zakelijk € 170,- excl. BTW en reiskosten;
particulieren € 110,-;
ZZP-ers € 110,- excl. BTW.
Toeslag voor avondgesprekken € 10,-.
Eenmalig intakegesprek € 50,-.
Een sessie duurt 1 à 1,5 uur, De eerste sessie is inclusief intake.

Werkwijze Energetisch coachen Den Haag

CommCoach Els Pet: ik heb in de loop der jaren een brede ervaring opgedaan met diverse vraagstukken van professionele en persoonlijke ontwikkeling en zinvol leven en werken.

We onderzoeken je mogelijkheden, je stelt doelen en gaat op weg om die te verwezenlijken. Je geeft expressie aan jouw kwaliteiten, zowel persoonlijk als werkgerelateerd. Ervaringsgericht kijken we naar patronen die zich voordoen; vervolgens komt er licht op de kwesties, kom je letterlijk en figuurlijk in beweging en ontwar je knopen. We stellen een actieplan op en je ervaart hoe je in het dagelijks leven bewust (anders) en in contact functioneert.

Technieken

Els Pet van CommCoach: ik gebruik diverse methoden en technieken, vooral toegepaste energetische – in het proces vaak verrassende – actiemethodieken. Afgestemd op jouw proces bijvoorbeeld: NLP; logische niveaus; energetisch coachen; voice dialogue; dromen (over thema’s uit je leven); tarot en astrologie; Mindfulness.

Neem contact op voor een energetisch coachtraject.