In beweging brengen

“In beweging brengen met energetisch coaching

Sta je weleens verstijft van schrik? Ik laatst nog, toen ik met de fiets vaart wilde maken en een auto door rood reed. Gelukkig stond ik meteen stokstijf stil, anders had ik dit niet geschreven. Meestal zet je onbewust spanning in je lichaam vast op een wijze waarop je jezelf ongewenst afremt: je deinst terug voor iets, je hebt een baksteen in je maag, je doet vooral iets niet. Zoals cliënt Sam die ineengedoken tegenover me zit; ze voelt zich niet gehoord op het werk, ze weet niet of haar contract verlengd zal worden. Geleidelijk ontdekken we haar wensen en met behulp van energetische oefeningen leert ze – juist ook fysiek – haar ruimte in te nemen op het werk.
Ieder heeft in de loop van het leven eigen overlevingspatronen opgebouwd; veel mensen krijgen daar vroeg of laat last van. Als Energetisch Coach onderzoek je samen met de cliënt waar blokkades en ongewenste patronen optreden, wat de krachtbronnen zijn, hoe de levensenergie weer gaat stromen.

In de opleiding Energetisch Coach leer je energetische interventies bij cliënten toe te passen, zodat ze beter naar hun lichaam luisteren, daadwerkelijk energie ervaren i.p.v. alleen iets te bedenken.
Begeleid jij mensen en wil je jezelf en anderen letterlijk in beweging brengen? Doe mee met de opleiding Energetisch Coach.”

Trainer opleiding Energetisch Coach Els Pet